Contact

Geitenlamsvlees

Geitenlamsvlees is relatief onbekend in Nederland. Onbekend maakt onbemind. Ons inziens is het niet bedoeld om “vergeten” te worden. Met andere woorden: ‘het is het waard om gegeten te worden”.

geitenlamsvlees4 Sinds geruime tijd onderzoeken wij de toepassingen en afzetmogelijkheden van ons eigen geitenlamsvlees. Geitenlamsvlees is nog een relatief onbekend product maar heeft vele toepassingsmogelijkheden.

Onze ervaringen willen we graag delen:

  • Het vlees van de geit is mild en kruidig, heeft een eigen smaak en is onvergelijkbaar karaktervol en puur te noemen.
  • Culinair, veelzijdig en toegankelijk wat betreft de toepassingen en bereidingswijzen.
  • Het is goed voor onze gezondheid: het vet- en cholesterol gehalte is laag en het eiwitgehalte hoog.

De bokburger

De geitenbokburgerVolgens recept uit eigen keuken is een ‘bokburger” ontwikkeld, die de moeite van het proeven waard is. Verrassend smaakvol, geschikt voor alle leeftijden. Zowel warm als koud te eten. Als maaltijd, tussendoortje of als hartige hap tijdens de borrel.

Korte lijnen, regionaal karakter en vers!

Nadat de geiten zijn geslacht in het slachthuis wordt het karkas in eigen beheer ambachtelijk uitgebeend, verwerkt en vacuüm (versproducten) per kg en per 500 gram verpakt.

Bestellen

Het is mogelijk om onze producten te bestellen. Onze assortimentslijst kunt u hier bekijken. U bestelt rechtstreeks per telefoon, via de website of via e-mail. Alle producten op de assortimentslijst zijn voorradig. U haalt uw bestelling zelf af bij de Sint Jozefhoeve. Bezorgen in onderling overleg tegen een meerprijs afhankelijk van de af te leggen route.